Loppemarked

Krims
Krims


Tusen takk til alle som er med å støtte opp om våre loppemarked. Loppene utgjør en stor del av midlene vi har til rådighet igjennom året, og som vi har blitt helt avhengige av. Det gleder oss at vi blir så godt tatt i mot i nærmiljøet.

Innhenting av lopper.
Loppehenting foregår i kun på Langhus og nærområdet rundt oss. (Langhus,Ski,Greverud.)
Loppehenting foregår de 5 siste torsdagene før hvert loppemarked vår og høst. Vi tar også imot lopper utenom det, men da ved at man leverer loppene på låven på Langhus gård etter avtale om åpning.

Viktig om loppers tilstand:
Når det gjelder lopper tar vi IKKE imot hvitevarer, gamle TV’er, madrasser til senger, dørblader og store uhåndterlige reoler. Det er også viktig å merke seg at gamle skolebøker er nokså umulig å selge.

Alle lopper av elektrisk art, skal være fullt ut i orden og virke. Husk: Vi er ikke noe alternativ renovasjon, og ber om at gammelt elektrisk utstyr leveres gratis til miljøstasjonene for gjenvinning. Vi selger og sørger for gjenbruk av ting som har lengre levetid enn det man vil ha det selv.

Levering av lopper:
Vi er et lite korps og er avhengig av den hjelp vi kan få. For loppemarkedet ser vi helst at loppene leveres på Langhus gård

Kjøring:
Vi setter opp kjørelister for torsdags kjøringer hver tirsdag. Det kan hende at vi blir fullboket, så vi ikke har mulighet til å hente hos deg den torsdagen. Vi ønsker alikevel loppene dine, så vær vennlig å ha tålmodighet med oss, så prøver vi å komme torsdagen etter.

Vi samler opp til tirsdag og sammenfatter alle henvendelser fra mail og telefon da. Deretter setter vi opp kjørelister og gir dere beskjed tilbake.

På torsdagskjøringene vil det alltid forekomme at det er mer ting på hvert sted enn det vi har fått beskjed om, og eller at det er litt andre ting. Da vil ting forskyve seg på kjøringen. I verste fall rekker vi ikke alle, men må da skyve over til neste torsdag igjen. De det evt. gjelder vil få beskjed så fort vi er ferdige med kjøringen pr. mail eller tlf.

Legg inn dine lopper på vårt loppeskjema.
Tusen takk for alle flotte lopper vi får.

NB: Loppemarkedet avholdes nå på Langhus Barneskole. 

 

6 kommentarer

 1. Heisan
  Jeg har flere esker med mange forskjellige ting som jeg tror vil være interessant for dere. Tingene er pakket i esker og klar til henting. (Mye småting)

  Setter pris på om dere kan hente og så raskt som mulig.

  Min adresse er Lyngåsen 24, 1405 Langhus

  Hilsen Hallvard
  Tlf 925 19 000

 2. Vi har en toseter sofa, en lenestol i tillegg til to esker som kan hentes så snart som mulig etter avtale.

  Engveien 2
  1400 Ski
  64873429
  95147169

 3. Hei.
  Jeg har et par småkasser med bøker, som jeg ønsker å levere til gården på Langhus. Kan jeg kjøre bort i morgen kveld?

  Mvh
  Arne Metzner

 4. Hei – vi har hatt opprydding og vil gjerne at dere skal få nytte av det vi ikke lenger trenger. Kan vi levere på Langhus gård nå – når kan vi i tilfelle komme?

  mvh Ingrid

 5. Hei. Vil dere ha et gammelt pumpe orgel til loppemarked? Fullt brukbart. Må hentes. Bilder ligger ute på Finn med kode 65217613.

  Må kvitte meg med det pga plassmangel?
  Sagstuvn 37 a, 1405 Langhus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *